Våren och UtopiaBingo

UtopiaBingo är en utomordentligt trevlig bingo att spela på. Så här skriver UtopiaBingo på sin sida och vi tycker att det stämmer väldigt bra enligt vår erfarenhet:

“En ärligare bingosida! Vi visar hur många spelare, hur mycket pengar i potten och precis hur mycket som går till spelarnas vinster i varje spel. Just nu får du 100 kr gratis när du registrerar dig (inget insättningskrav) och 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning.”

Just det att dom visar hur många spelare och hur mycket pengar det är i potten är bra, då kan du se hur mycket som går till spelarna i varje spel, det är en schysst deal som få spelsidor har.

UtopiaBingos sida är lätt att hitta på och förstå, insättningar är lätta att göra och utbetalningarna går smidigt och fort. Kundtjänst är mycket trevliga och svarar dej väldigt fort när du har nån fråga.

I chatten har dom stora delar av dagen och kvällen en Cm (chattmoderator) och dom har Cs (chattspel) väldigt ofta och med bra priser i form av bb:s (bingobonuspengar).

UtopiaBingo har bra pris på bingobrickorna, från 50 öre/bricka, det är bra brickpris tycker jag, då kan man spela länge för en liten summa pengar.

Att vinna jackpott på UtopiaBingo är inte så svårt, dom har bla. två bingorum där du vinner jackpotten på full bricka inom 60 drag, det är inte så svårt och jackpotten brukar ligga på mellan 1000-2000kr, den jackpotten går ut väldigt ofta. Helt okej om vi får säga vad vi tycker.

Dom två rummen där du kan vinna jackpott inom 60 drag heter 1001-1 och 1001-5 och är  75-bollars bingo, rummet som heter 1001 kan du köpa 1 bricka som max och i det andra rummet som heter 1001-5 kan du köpa max 5 brickor. Det är bra att dom lagt upp det på det sättet därför att har du lika stor chans att vinna även om du inte storspelar, vissa spelare spelar alltid max brickor och då har dom naturligtvis större chans än dej att vinna men på detta sättet är det mer rättvist. Brickpriset i dessa två rum är 10kr.

UtopiaBingo har många olika rum att välja mellan, inte bara de två jag har berättat om här. Vi brukar själv spela i 1001-1 och 1001-5 eftersom det är mycket lättare att vinna jackpott i de rummen.

UtopiaBingo är en mycket trevlig bingo som vi med varmt hjärta rekommenderar. Dom har bra radvinster, snabb och trevlig kundtjänst, snabb registrering, snabba utbetalningar, trevlig layout på sidan och chattspelen är bra med bra priser. Dessutom får du 100kr att spela för utan krav på insättning, det är jättebra så kan du testa att spela innan du sätter in pengar, du slipper köpa grisen i säcken.

Om du väljer att sätta in pengar så dubblar dom din insättning upp till 2000kr, klicka här för att ta del av insättningsbonusen på din första insättning.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.