Supervecka på Betsafe casino

starburst

Vecka 6 i Betsafes kampanj Seven Deadly Sins är den mest lukrativa hittills med bland annat möjligheten att få upp till 3000 kr i bonuspengar. Pride, det vill säga ”högmod”, är dödssynden i fokus mellan torsdag-onsdag (12-18 december) och varje dag bjuds du på ett riktigt bra erbjudande. Här är lite kort om kampanjschemat.

  • Torsdag 12 dec – få en reloadbonus på 50% upp till 2000 kr
  • Fredag 13 dec – få en reloadbonus på 100% upp till 1000 kr
  • Lördag-söndag 14-15 dec – spela Frankenstein eller Scarface och kämpa om 5000 euro
  • Måndag 16 dec – sätt in minst 250 kr och omsätt minst 250 kr en gång för att få 50 free spins på Starburst
  • Tisdag 17 dec – spela Santa Surprise och få 25% cashback på eventuella förluster
  • Onsdag 18 dec – spela Live Blackjack och ta chansen att vinna bonuskort med kontantvinster

Boka din plats i Grande Finale

I potten i kampanjen Seven Deadly Sins ligger också monsterbilen The Beast som kördes av skidlegenden Jens Byggmark i Gumball 3000-tävlingen 2013. För att ha chans att vinna bilen ska du kvalificera dig för ”Grande Finale” och det gör du genom att ”samla ihop” alla synder genom att utföra den utmaning som Betsafe har satt upp för respektive dödssynd.

Det spelar ingen roll om du kommer med i leken just idag när vecka 6 precis har börjat. Du kan gå tillbaka och slutföra respektive veckas utmaning när du vill.

Hur fajten om bilen kommer att gå till är ännu så länge höljt i dunkel. Enligt uppgift kommer det dock vara en actionspäckad historia mellan 26 december och 1 januari.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.