Supererbjudande från Caliberbingo!!

Caliberbingo har ett supererbjudande som till alla nya kunder som du inte får missa, erbjudandet gäller tom. 31 mars 2012. Du får detta:

  • 50kr gratis (ingen insättning krävs)
  • 200% bonus vid första insättning om minst 200 kr 
  • Spela för minst 200 kr och få 200 kr Superpresentkort hos Presentkorttorget.se

CaliberBingo är en trevlig bingosida  och inte nog med det dom har Gratis Spel 4 gånger i timmen med chansen att vinna riktiga pengar, gratis skraplott varje dag, som jag alltid sagt, gratis är gott 🙂 Dom har även något som heter Bingo Direkt, där du blir underhållen via en video live feed av våra bingovärdar. Det är lite roliga inslag som gör bingon ännu roligare!

Längst ner på denna sidan skriver jag ner villkoren så du direkt kan se vad som gäller, det är schyssta och bra villkor tycker jag! Nu ska jag spela en stund på Caliberbingo, tyvärr kan jag inte ta del av detta fanstastiska erbjudande för jag är redan kund, men det är kul att spela 🙂

Villkor:

Samtliga bonusar tilldelas endast nya spelare som inte tidigare har eller har haft spelkonto hos CaliberBingo. 50 kr gratis gäller alla nya spelare som inte tidigare har eller har haft ett konto hos CaliberBingo. 200% bonus gäller på första insättning om upp till 1000 kr (maxbonus 2000 kr).  Alla bonuspengar måste omsättas 10 gånger på bingo och 20 gånger på spelautomater innan de omvandlas till uttagbara tillgångar.    

Superpresentkortet tillgodoräknas spelare som satt in och spelat för minst 200 kr (insatta av spelare, inte bonuspengar) 17 Feb – 31 Mars 2012. Spelare får presentkortet hemskickat per automatik följande kalendermånad. Spelare som stängts av i enlighet med CaliberBingos regler och villkor kan inte tillgodoräkna sig presentkort.  

 

WelcomeSEGIF468x60.

1 Comment

  1. MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

    Tack verkligen för dina värmande ord och meningar ! Vill ge dig en stor kram.

    KRAMAR!!

    Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.