Ett galet kalkonspel

wild turkey netent

Ännu ett spel från Net Entertainment har lanserats på den svenska marknaden. Det går bland annat att spela hos Betsafe och Casumo. Denna gång är det flera galna kalkoner i fokus och med hjälp av dessa samt flera specialfunktioner går det att vinna riktigt galet stora vinster.

Tema i Wild Turkey videosloten

Välkommen ut i djungeln där en liten infödingsby har vuxit upp. Här bor man i lerhus och låter stråtaken skydda mot solens hetta. Byn omringas av palmer och på gårdarna går kalkoner omkring i väntan på att bli tillräckligt feta för att bli uppätna. Om det är vetskapen om dess framtid eller om de är galna av annan orsak är svårt att säga men galna är de i alla fall i denna videoslot. Det märks både i symboler, ljudeffekter och i de galet stora vinsterna.

Specialfunktioner

Den vanliga wildsymbolen syns bara i grundspelet och som vanligt ersätter den alla andra symboler. Men utöver det har dessa wildsymboler en ovanlig funktion. Om tre wild syns på hjulen startar freespin. Detta oavsett om de är i rad eller om de finns utspridda på hjulen.

Under freespin förvandlas alla wild till Stacked-Wild. Om denna täcker ett helt hjul delas ytterligare två freespin ut.

Med andra ord är det ett spel som sätter wildsymbolen riktigt i fokus eftersom spelets bägge specialfunktioner bygger på denna symbol.

Galna Kalkoner sprider freespin hos Casumo

Hos Casumo firas den nya videosloten med 10 freespin. Dessa finns laddade som en värdesak på spelarnas konto och för att aktivera dem ska spelaren klicka på värdesaken som heter freespin. Kom ihåg att utnyttja freespin innan söndag 23:59, för sen är det för sent. För fler bra tips kolla in casinobloggen!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.