Spela bingo online

Det finns många platser på nätet där man kan spela bingo men inte alla erbjuder bonusar men jag hittade Jackpotjoy bingo bonus som erbjuder en insättningsbonus, daglig gratis binog och en undehållande spelsajt.

Hos Jackpotjoy bingo har dom en kundtjänst som du kan ringa till (gratis samtal) varje dag mellan 09,00-21,00, du kan även maila till dom. Jag tycker det är viktigt att kundtjänst är lättillgänglig om nån fråga skulle uppstå.

Förutom bingo en massa roliga slots hos Jackpotjoy med höga fina jackpotts man har chans att vinna. Att spela bingo och slots på nätet är kul, en trevlig sysselsättning. Jag brukar koka mej en kopp kaffe och sedan spela lite bingo och slappna av. Det är riktigt trevligt!

Om du värvar en vän till Jackpotjoy så får du en belöning, en riktigt bra belöning, du får 250kr och villkoren är enkla, du får dina 250kr när din vän börjat spela och gjort en insättning, enkelt och du får mer pengar att spela bingo med, helt okej om jag får säga vad jag tycker 🙂

Det är lätt att komma igång på Jackpotjoy och dom har demoversioner (gratis) så du kan prova och om du har några frågor så kan du bara slå kundtjänst en signal så hjälper dom dej. Det är enkelt att börja spela så vad väntar du på? Lycka till i spelen 🙂

Klicka här för att spela bingo >>>

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.