Magisk Måndag hos Bet365 Bingo

Bet365 bingo

Över 100.000 kr står på spel varje måndag hos Bet365 Bingo!

Var extra uppmärksam med vad som sker på måndagar då varje halvtimma är viktig under Bet365 magiska måndagar. Dom ökar storleken på prispotterna till otroliga proportioner med ett totalt värde av över 100.000 kr per kväll. 

På måndagar, i bingo rummet Skyldiga nöjen kommer dom att öka spelvinsten med 500 kr varje halvtimma. Det första spelet som dom drar ur hatten vid 20.00 CET har ett vinstvärde av 6.500 kr, men när det väl är framme vid det sista spelet 00.00 CET har den summan ökat till hissnande 10.000 kr.

Detta är inte allt, Bet365 kör även ett Bingo Linx-spel 23.30 CET, som har en häpnadsväckande vinstpott på 40.000 kr.

Spela bingo med stor bonus här >>>

bet365 bingo startsida

Så här ser Bet365 Bingo startsida ut som du ser är det flera bingo rum och du kan se lite information om varje bingo rum. Klicka på bilden för att göra den större.

 

Bet365 är generösa mot dej om du aldrig har spelat hos dom tidigare. Du får en fantastiskt generös bingo bonus på din första insättning. Det fungerar så här: Sätt in och spela för 100kr, när du spelat för 100kr så får du automatiskt 200kr i bonus, så totalt satsar du 100kr och har totalt 300kr att spela för.

En schysst deal, du kan spela länge och testa deras sida och sen se om du vill fortsätta spela hos Bet365 Bingo. Dom har även ett lojalitetsprogram samt trevliga chatt spel inne i varje bingo rum. I chatt spel kan du vinna pengar som du kan spela bingo för, det är en sorts bingo bonus. 

Bet365 bingo

Så här ser bingo rummet “Än kväll på stan” ut. Du kan även se hur chatt spel fungerar. klicka på biden för att göra den större.

 

Bet365 är en sida jag själv är nöjd med och spelar på när jag har tid och det är avkopplande att spela bingo, ja förutom spänningen såklart. Det finns flera bingo rum att välja på och det är olika brick priser så du kan välja om du vill spela högt eller lågt, 75 bollars eller 90 bollars bingo.

Dom har även två bingo rum som heter Deal or no deal 90 bollars och 75 bollars. Det är lite annorlunda bingo än vad vi är vana vid och det är kul att spela i dom rummen. Du spelar som vanligt men den som får bingo på full bricka får ett bud, en summa pengar som man får antingen acceptera eller inte, alltså Deal or no deal. 

deal or no deal bingo

Så här ser bingo rummet deal or no deal ut, klicka på bilden så blir den större.

 

Bet365 Bingo har även gratis bingo i bingo rummet “Stjärnspäckat” från måndag till fredag mellan klockan 19,00-20,00 CET och på onsdagar kör dom en timme längre, dvs. till kl 21,00, det är väldigt trevligt eftersom gratis är ju gott som bekant 🙂 Det är inte samtliga spel dessa timmar som är gratis bingo, det kommer vanliga spel mellan gratis spelen och sen måste du ha gjort en insättning tidigare för att kunna spela gratis bingo.

Spela bingo med stor bonus här >>>

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.