Satsa 50kr och få 250kr hos Bet365 Bingo

bet365 bingo startsida

Hej alla!

Tänkte tipsa om en riktigt trevlig bingo sida, Bet365. När du blir medlem hos Bet365 bingo och satsar 50kr och när du spelat upp dessa 50kr får du 250kr i bonus att spela för, det är en riktigt trevlig bonus. En femtilapp är inte mycket pengar, chansen att vinna finns. Jag har alltid upplevt att man har tur när man är ny på en spelsida, men det är kanske bara som jag upplever det? 

Klicka här för att spela bingo >>>

Vill du spela casino, poker, odds, live odds, finans och games så hittar du det hos Bet365, dom har ett brett utbud av olika spel.

Nåväl Bet365 bingo är trevlig, det finns flera bingo rum att välja mellan, vill du spela högt eller lågt eller mittemellan ? Det är bara att välja. Det finns många spelare där och fina vinster att vinna. 

Bet365 har GRATIS BINGO från måndag till fredag kan du följa med i rummet Stjärnspäckat, för en hel timma av rolig bingo från 19.00 CET, och på onsdagar kör dom en timma extra från 21.00 CET, från 17.00 CET till 19.00 CET, i rummet Stjärnspäckat.

Bet365 kundtjänst/support är tillgänglig dygnet runt och du kontaktar Bet365 via e-post, telefon (lokal samtalstaxa), live-chatt, uppringningstjänst (dom ringer upp dej), fax och via vanlig post.

Nu ska jag koka mej en kopp kaffe och spela lite bingo hos Bet365, önska mej tur 🙂

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *