Gratisbingo!!

Idag tänkte vi berätta om tre olika bingosidor som är utländska och för de flesta ganska okända. Vi har själv spelat på alla tre men eftersom sidorna är likadana i stort sett och vi skulle tro att det är samma ägare till alla tre så har vi spelat på en av sidorna mest.

Det är Bingoliner som vi spelat mest på, CafeBingo och JetBingo. Det är engelska bingosidor och du spelar för dollar. Insättningarna är lätta att genomföra och går mycket smidigt. När du registrerar dej får du 20 dollar gratis att spela för utan att dom kräver någon insättning, vilket är bra så man slipper köpa grisen i säcken. Gratisbingo är alltid helt okej 🙂

Om du är nöjd med sidan och vill fortsätta att spela och sätta in pengar på ditt spelkonto får du hela 300% på första insättningen upp till 300 dollar. Så då blir det mycket pengar att spela för. Sätter du in tex. 100 dollar så får du 300 dollar i bonus och har då totalt 400 dollar att spela för.

Bingobrickorna kostar lite olika men vanligast är att dom kostar 0,25 dollar per bricka, så pengarna räcker länge. Inte nog med det så har alla tre bingosidorna chattspel i stort sett alltid, dock har jag inte spelat på nätterna så då vet vi inte om där är några chatt-moderator. Chattspelen är roliga och man kan vinna ganska mycket, oftast har dom ett chattspel som varar 1 timme och brukar ha 1 eller fler vinnare och bra priser, plus att dom har andra tävlingar som sträcker sej över några veckors tid och liknande.

Det finns alldeles för många roliga sidospel att spela, farligt roligt 🙂

Om du vinner och vill ta ut pengar så fungerar det oxå väldigt bra, dock tar första uttaget lite längre tid, dom vill att du bekräftar att du är du genom att du skickar in vissa dokument för att säkerställa att allt är i sin ordning, detta tar lite tid men det är bara på första uttaget det tar tid, nästa uttag du gör går mycket fortare.

Första gången vi spelade på dessa sidor tyckte vi det var förvirrande, men man vänjer sej snabbt och hittar lätt på sidan. Deras support är mycket trevlig och alltid tillgängliga via livechatt vilket är mycket bra om man har frågor och då får snabbt svar på dessa.

Det är några år sen vi började spela på Bingoliner, Jetbingo och Cafebingo och vi har under årens lopp fått mail och fått bonuspengar att spela för, allt från 10 dollar upp till 100 dollar, oftast får jag 20 dollar gratis. Dom ringer även upp ibland och ställer lite enkla frågor och för besväret ger dom dej från 20 dollar och uppåt, jättetrevlig med gratisbingo.

Vi har varit mest aktiv på Bingoliner och därför får vi oftast gratispengar från dom. En trevlig bingo där bingobrickorna är billiga, bra chattspel och trevlig insättningsbonus och gratisbingo, vi rekommenderar dessa sidorna. Du kan prova, det är gratis, och gratisbingo är mycket trevligt! Mycket nöje och lycka till!!

Klicka här för att spela och ta emot dina gratis spelpengar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *