Guts fyller 1 år och firar med dig

Gonzo's Quest

Idag är det exakt ett år sedan casinot/spelbolaget Guts slog upp portarna. För många kommer nog sajtens unga ålder som en överraskning. Guts är ju idag ett mycket stort och välkänt namn.

Sju dagar av bra erbjudanden

Guts firar sin första födelsedag med att dela ut mängder av free spins (både med och utan insättning) och bonusar. Man gör det inte bara på födelsedagen utan i hela sju dagar (22-28 maj). Här är hela schemat i korthet.

Torsdag 22 maj

På torsdagen bjuder Guts alla befintliga spelare på ett visst antal free spins på Gonzo’s Quest. Exakt hur många är oklart, men vi gissar att det är din aktivitet som avgör antalet. Guts erbjuder under torsdagen även en reloadbonus på 75% upp till 1500 kr samt en möjlighet att ta del av hela 65 free spins på den nya automaten Lights.

Fredag 23 maj

På fredagen kan du tjäna mellan 15-65 free spins på Twin Spin genom att göra en kvalificerad insättning och omsätta samma belopp som du sätter in en gång. Gratissnurren aktiveras kl. 11 på lördag.

Lördag 24 maj

Exakt samma deal som för fredagen gäller på lördagen. Här är spelet i fokus dock Magic Portals.

Söndag 25 maj

Free spins-utdelningen fortsätter i samma stil under söndagen. Spelet i fokus den här gången är Fruit Shop.

Måndag 26 maj

Måndag finns en bonus på 100% upp till 1000 kr att hämta (glöm inte bonuskoden GUTS26). Dessutom kan du få mellan 15-65 free spins på Jack Hammer enligt samma koncept som tidigare.

Tisdag 27 maj

Victorious är automaten i fokus på tisdagen. Tjäna mellan 15-65 free spins genom att göra en kvalificerad insättning och sedan omsätta samma belopp en gång.

Onsdag 28 maj

Firandet avslutas som sig bör med en Big Bang. Alla spelare som har gjort en insättning fram till kl. 23:59 den 27 maj får free spins på automaten Big Bang.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.