Gratisspel hos ScratchGames

Jag har hittat en ny spelsida, en riktigt trevlig sådan dessutom. ScratchGames heter den och har lite olika sorters spel, bingo, skraplotter, bordsspel och spelautomater. Lite annorlunda spel än dom vi spelare är vana vid och det är bara positivt, lite förändring skadar inte! 

Villkoren är riktigt bra och även där skiljer dom sej mycket från dom “vanliga” spelsidorna, oddsen är på oss spelares sida så det känns superbra. Så här skriver dom på sin sida.

“Vi har alla dina favoritspel inklusive spelautomater, lotterier, bingo, keno, bordsspel och många fler som alla använder ett skrapsystem med fasta odds. Eftersom alla våra spel har fasta odds, kommer 1 av 3 spel att resultera i garanterad vinst. Vi erbjuder en ÄKTA UTBETALNINGSNIVÅ på 96%, som kontrolleras av en av de mest avancerade slumpstalsgeneratorerna (RNG) i världen .” 

Hur många spelsidor har så hög utbetalningsnivå? Inte många skulle jag tro, då hade dom skrivit ut vilken utbetalningsnivå på sidan så man kan se det tydligt men det har jag faktiskt inte sett på mycket länge.

Utbetalningsnivån är hög och det märks väldigt tydligt när man spelar, man vinner ganska ofta, så upplevde jag det och med den utbetalningsnivån stämmer det bra. Jag är helnöjd och därför väljer jag att berätta om sidan så du oxå kan få nöjet att prova spela. 

När du är ny hos ScratchGames så har du lite olika alternativ på erbjudande för nya spelare. Du kan välja att få 70kr att spela för helt gratis, gratisspel är alltid helt rätt 🙂 Du kan då testa och spela och se om du gillar det, är superbra att testa så man slipper “köpa grisen i säcken”.

Eller så kan du välja att få 100% bonus på din första insättning.

 Det står så här på deras sida: 

“Varje gång du använder en av våra många alternativa betalningsmetoder (metoder för insättning exklusive direkta kreditkortsköp) så lägger vi till en 15 % bonus direkt på ditt konto! Det här nollställer inte bara de avgifter som vissa av dessa betalningsmetoder tar ut (oftast runt 5 % till 7 %), utan det ger dessutom en extra belöning varje gång du gör en insättning! Inte nog med att du får den extra bekvämligheten en alternativ betalningsmetod innebär utan du får dessutom extra pengar!” 

Så vad väntar du på? Registrera dej och börja spela, det är gratis. Lycka till i spelet och berätta gärna vad du tycker. Klicka här för att registrera dej och börja spela

Nu ska jag koka mej en kopp kaffe o spela lite på ScratchGames och koppla av lite innan jag ger mej ut i det underbart vackra vädret 🙂

Må väl alla och var rädda om varandra! Fånga dagen 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.