Supererbjudande hos MrGreen

Mr Green

Hej alla, hur har ni det i hettan? Det är ju helt underbart väder, solen strålar och det är varmt som tusan. Tyvärr blir det inte mycket gjort med hemsidan men en liten uppdatering kommer idag, inte så mycket men bättre än inget. 

MrGreen har ett supererbjudande. Du får den senaste Hamiltonfilmen på DVD, värde 179kr det är den senaste som kommit ut på DVD. Det enda du behöver göra är att spela för minst 100kr. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos MrGreen. Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Det finns inga konstiga villkor utan det är bara att bli kund, spela för minst 100kr och sedan skickas filmen hem till dej, det kan inte bli bättre 🙂

Inte nog med det, som ny spelare får du dessutom 100% bonus på din första insättning plus 10 freespin. Det finns många fördelar med detta erbjudandet, du får en gratis DVD film som är värd 179kr, du har chans att vinna pengar, du får en fin insättningsbonus och 10 gratis freespins, allt att vinna och inget att förlora, hur du än gör så får du Hamiltonfilmen och bara där har du vunnit totalt sett. Klicka här för att bli kund hos MrGreen. Lycka till i spelen.

Det var allt för idag, nu ska jag ut i värmen igen, gäller att passa på att njuta för vi bor trots allt i Sverige och vem vet hur vädret är imorgon. Må väl alla och Fånga dagen!!!!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *