Ny storvinst på Paf

Arabian Nights

Paf och Arabian Nights är en magisk (i dubbel bemärkelse!) kombination. Paf har en egen jackpott på denna videoslot från Net Entertainment och Pafs spelare är inte främmande för att satsa slantar på att försöka kamma hem den ständigt ökande storvinsten. För något år sedan vann en finsk spelare en bra bit över 8 miljoner euro på Pafs progressiva jackpott på Arabian Nights och nu har det åländska spelbolaget fått äran att betala ut 3 292 926 euro, eller omkring 29,5 miljoner svenska kronor till en ny lycklig vinnare. Storvinsten är den femte största i Pafs historia.

Det var en finsk kvinna i 50-årsåldern (finska spelare är lite extra lyckosamma verkar det som), som i fredags förra veckan vann denna gigantiska summa. Med motsvarande 50 kr i insats lyckades hon pricka fem symboler föreställande en arabisk man/anden i flaskan och fick en riktigt trevlig överraskning inför helgen.

Lite roligt är att vinnaren höll på med middagsbestyren medan hon spelade. Resten av familjen var djupt försjunkna i sina mobiltelefoner och hon tänkte helt enkelt att hon också skulle ha lite roligt medan middagen stod och puttrade på spisen. Middagen blev självklart lite extra trevlig och sedan blev det inte många minuters sömn under natten.

Vinnaren har valt att vara anonym (av naturliga orsaker), men hennes grannar kommer förmodligen snart att märka att det har hänt något med hennes ekonomi. Det är nog svårt att hålla sig från att spendera åtminstone en liten slant av en mångmiljonvinst, oavsett hur sparsam man är!

Pafs jackpott på Arabian Nights har nu börjat om och står i skrivande stund i omkring 270 000 euro. De största jackpottarna på Hall of Gods och Mega Fortune finns dock fortfarande kvar. Dessutom finns självklart den ”ordinarie” jackpotten på Arabian Nights att spela om på andra nätcasinon.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *