Poker

Många spelar poker nuförtiden och det är kul, riktigt kul. Pokersidorna är många, vilken ska man välja? Det finns sidor som jämför alla pokersidor bla. Pokerspel.org. På den sidan kan du hitta många av nätets pokersidor och där hittar du många bra råd och tips. Sidan är detaljerad och det finns mycket information om poker bonusar, gratis poker, pokerturneringar, top-10 pokerrum och mycket mera. Där finns även en pokerblogg, Att vara duktig på att räkna ut odds är en absolut nödvändig kunskap om du vill bli en framgångsrik pokerspelare, här hittar du en pokerkalkylator 🙂

Jag har valt att inte ha med poker på min sida eftersom jag inte är speciellt kunnig inom området utan spelar mest för att det är kul, ett tidsfördriv och håller mej mest till free-rolls, dvs. gratis poker med chans att vinna riktiga pengar eller inträde i någon annan turnering. 

Nu blev jag sugen på att spela lite poker, var jättelänge sen jag spelade så nu ska jag leta upp nån free-roll o koka mej en kopp kaffe o relaxa lite. Må väl alla o var rädda om varandra.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.