Bli spådd i tarotkort – funkar det?

tarot kort

Tarotkort – funkar det?

Hur är det egentligen? Funkar det verkligen med att bli spådd i tarotkort? Har du testat någon gång? Många har nog någon gång varit hos något medium och blivit spådd. Några använder tarotkort, en del endast tarotkort och andra kombinerar medan en del inte alls använder tarotkort. Men stämmer det som tarotkorten ”säger”? Det finns olika åsikter om detta av naturliga skäl. 

En del personer upplever det som att allt stämmer, medan andra ser att lite stämmer och sedan finns de som inte alls tror på det. Numera kan man bli spådd online och via telefon mot en kostnad. Men stämmer allt som sägs? Läs mer om Tarot här och bilda dej en egen uppfattning om det hela! 

Det hade varit trevligt att få veta vad som ska hända i framtiden, på så sätt kunde man styra mycket, på gott och på ont. Men är det så bra att få veta vad som händer i framtiden? Återigen är det mycket delade meningar om detta. Det är väl så att vissa saker som ska hända kan vara bra att veta, medan andra saker inte är så bra att få veta på förhand. Livet har sin gilla gång oavsett om vi vet vad som ska ske eller inte. 

Många väljer att bli spådd i tarotkort för att få vägledning i livet. Det kan vara funderingar på vilket jobb, utbildning, partner eller något annat som man vill veta mer om. Vi tycker att det är bra att få en vägledning om vad man ska välja men vi tycker också att man inte blint ska gå på ”resultatet” efter spådomarna. Man kan väga in det och sen tänka utanför den andliga världen och sedan plocka de bästa bitarna som är realistiska och förnuftiga. 

Kontakt med de som är på andra sidan, våra nära och kära som avlidit. Det är många som säger sej att dom har kontakt med ”andra sidan”, vilket är väldigt spännande. Det finns fall man läst om personer som fått kontakt med anhöriga som lämnat jordelivet. De har skickat hälsningar som inte ett medium kan gissa sej till eller vet något om, det är lite spännande 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *