Här kan du vinna en Ipad3

Paf

En Ipad3 hade varit helt kanon att vinna, det enda du behöver göra är att spela för 3 euro här. Du måste spela 8-9 mars 2012 och du måste fylla i namn och email på denna sidan.

Du behöver bara spela för 3 euro eller mer på Paf:s spelautomat Cash&Carry. Det är en av Paf:s roligaste slottar tycker jag. Jag har spelat där många gånger och är helt frälst i Cash&Carry, har svårt att sluta när jag väl har börjat spela 🙂

Du kan satsa stort eller litet så det är kanon! Du väljer själv antal linjer och hur mycket du vill satsa osv. Ett superkul spel som du inte får missa. Nedan ser du tävlingsreglerna.

Imorgon är jag nog den första som registrerar mej och spelar för 3 euro eller förmodligen mer 🙂 Spela du oxå, en superchans att vinna en Ipad3 och få den långt innan alla andra. Jag har spelat mycket på Paf och jag vet att dom verkligen lottar ut det dom lovar, jag har själv vunnit fina grejor flera gånger och även fina resor med Paf. Lycka till 🙂

Om du inte är kund på Paf sen tidigare så får du 3 euro i välkomstbonus på bingon och deras omsättningsvillkor för bonusen är mycket generös.

Maila mej gärna om det är du som har turen att vinna Ipad3

Tävlingregler

För att vara med i dragningen behöver du bara spela vårt populära spel Cash&Carry och vinna minst 3 euro på ett av dina snurr mellan den 8-9 mars.

  • Tävla genom att fylla i namn och e-postadress (samma som du har på ditt Paf-konto) i formuläret på kampanjsidan.
  • Spela vårt spel Cash&Carry (inte demospelet) och vinn minst 3 euro på ett av dina snurr mellan den 8-9 mars. Då är du automatiskt med i utlottningen av en iPad3.
  • Vinnaren kontaktas personligen via e-post i vecka 11.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.