Free Spins hos MrGreen och lite väder.

Mr Green

Hej alla, då var det fredag och vi har helgen framför oss och dom har lovat värme och sol, får hoppas att dom håller vad dom lovar för ovanlighetens skull. Sol och värme behöves i min trädgård så det jag sått i veckan börjar växa och blir fint.

MrGreen har ett fint erbjudande om free spins i helgen, klicka här för att ta del av det fina erbjudandet 🙂

Starka vindar av Free Spins hela helgen!

Här kommer en kortfattad väderleksrapport för hela helgen.

Sol och växlande molnighet i stora delar av landet blandat med en del regn i norr idag fredag och risk för regnskurar i söder till slutet av helgen. Samtidigt kommer en stark vind av Free Spins in över hela landet och avtar inte förens på söndag.

Det är vår i Sverige med allt vad det innebär, växlande molnighet, regn, halvklart till klart, stackmoln, strålande sol och i vissa fall även snö.

Något som däremot är helt säkert är att du får Free Spins hos MrGreen hela helgen.

En insättning på 300 kronor ger 10 Free Spins och en insättning på 600 kronor ger dig hela 30 Free Spins som finns i MrGreen´s nya succéspel Scarface kl. 13:00 nästföljande dag.

Exempel: Gör du en insättning på 600 kronor idag den 27 april före kl. 23:59 så har du 30 Free Spins i Scarface på ditt spelkonto imorgon den 28 april kl. 13:00. Är du ny kund hos MrGreen så får du ytterliggare free spins, läs mer på MrGreens hemsida.

Trevlig Spelhelg och lycka till 🙂

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *