Få fler besökare

Om du har en hemsida/blogg så vill du gärna ha lite besökare oxå. Här kommer lite tips hur du kan göra.


Jag har under några månader provat Bloggtrafik och jag måste säga att det fungerar jättebra, jag har fått många nya besökare. Vill du oxå få massor med nya besökare till din hemsida? Så här fungerar det:

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida. Du måste alltså titta på andras hemsidor/bloggar men det är bara kul att surfa runt, man hittar alltid en intressant sida :-)

Bloggtrafik kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av Bloggtrafiks medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av Bloggtrafiks medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Just nu får du:

100 gratis poäng när du registrerar dig. 100 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig. 10% på vad dina värvade vänner tjänar in.

Varför vänta? Börja få fler besökare till din hemsida/blogg, klicka här för att registrera dej.

 


Medlemskap på Utbytet är helt kostnadsfritt! Det enda som behövs är en kort kod som du lägger in på din hemsida eller blogg. Oavsett om du har en liten hemsida med få besökare eller en välbesökt portal så kan du alltid växa med Utbytets bannerbyte! Allt som behövs är en liten reklamruta någonstans på din blogg, så hamnar din reklam automatiskt på tusentals andra bloggar och hemsidor. 

Varje gång du visar en reklambanner på din hemsida så visas din reklam på någon annan medlems hemsida. När du registrerar dig får du också 1000 fria visningar!

Du kan köpa visningar för en billig peng, allt från 200 visningar för 10 kronor upp till 2000 visningar för 50kr, helt okej att betala tycker jag. 

Utbytet har just nu i skrivande stund 1985 medlemmar och har idag hittills visat banners för 4408 unika besökare, sammanlagt 10680 gånger.

Klicka på bannern här nedan för att komma till Utbytet och läs mer och sätt igång redan idag, varför vänta!

 På WordPressguider hittar du många bra grundtips till hur du får fler besökare till din hemsida/blogg.


Här kan du läsa några av Sveriges främsta bloggares tips till att få fler besökare.


 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.